De kasuaris Vogel

De kasuarisvogel is een van de bekendste schreeuwers van de natuur. Zijn roep is de meest gehoorde. Er wordt ook vaak gezegd dat hij de meest leverende ter wereld is. Hij wordt ook wel "de stille specialist" genoemd, omdat hij de hele nacht doorslaapt en stil is in zijn bewegingen.

Hij komt oorspronkelijk uit Ierland en kliervoedsel is zijn oorsprong. Hier in Ierland wordt hij in het wild gevangen door eksters, die ook wel roofvogels worden genoemd. Vanwege deze geneeskrachtige eigenschappen is het gebruikelijk de poten van de vogels uitwendig samen met hun snavel op de grond te zien. Eksters kiezen ervoor om zich met dit voedsel te voeden voor hun dagelijkse voeding.

Eksters zijn monogame en op elkaar levende vogels. Ze maken onderscheid tussenayedre wat 'met de achterpoten' betekent en avottage wat 'rond' betekent. Oudere vogels blijven dit vette voedsel buiten hun normale dieet vangen, wat een van de redenen is waarom hun neusgaten en trommelvliezen vaak verloren gaan.Het volgen van een maïnedieet tast de immuniteit van de Eksters aan en maakt eieren tot een slechte bron van eiwitten. De verhoogde hoeveelheidAlpha Lipoic Acid (ALA)in hun dieet, waarvan bekend is dat het ontstekingen vermindert en ook inults voorkomt, bemoeilijkt hun vermogen om die vetzuren te metaboliseren.

Hier zijn enkele interessante feiten:

De kasuaris raakt soms besmet met; slangen- en spinnenwebben, teken en vlooien, en meelwormen.De vogelpoten kunnen nematoden en vele andere parasieten dragen, die gewoonlijk door muggen worden overgebracht.

Volwassen vogelpoten kunnen worden gedragen door een verscheidenheid van teken en vlooien.Vogelweefsels kunnen worden besmet terwijl ze worden geïnspecteerd, dus het is belangrijk om ze schoon te maken en te drogen, en omJournal notice pads diabetici of schone enkleine handdoeken te gebruiken om de overtrekken schoon te maken van vlooien en teken, en ervoor te zorgen dat ze vrij zijn van alle rommel en insecten.

Ervoor zorgen dat de voetjes van uw vogel schoon zijn is een van de vele manieren waarop u kunt voorkomen dat uw nest en huis een onaangename geur verspreiden. Het schoonmaken van mijten kan een paar ons flessenwater vergen om ze uit te spoelen, het schoonmaken en ontsmetten van gereedschap zoals vuilstrooiers en kan zeer effectief zijn als het dagelijks wordt gebruikt. Het schoonmaken van neusgaten is nog belangrijker. Zorg ervoor dat u de gewone neusspoeling vervangt door neusspray met medicinale werking; de oude spoeling kan vaak symptomen van droge neusgaten of irritatie veroorzaken.

Uw vogels maken nu deel uit van uw gezin, maar bescherm de gezondheid van uw gezin door ervoor te zorgen dat hun omgeving een veilige haven wordt en door ze aan te moedigen hun omgeving schoon te houden. Uw vogels de hele tijd opgesloten houden kan hunorne alleen maar onvoorstelbaar maken en u zult piepen als het stinkt. Koop geen synthetische bankhoezen; gebruik echte wollen vilten en kardinaal bankhoezen om uw vogels een natuurlijk thuis te geven. Martha Stewart heeft een aantal heerlijke recepten voor zelfgemaakte kippenvoerbakken die gebruiksvriendelijk zijn en zo gemakkelijk in uw levensstijl zijn te integreren. Door uw vogels in een schone omgeving te houden, vermindert u het aantal roofdieren, verhoogt u hun levensduur en minimaliseert u de overlast door andere dieren. Als uw hamstery vulling heeft teruggekregen, hoeft u geen nieuw onderkomen voor de dieren te zoeken. Het zijn soms de kleinste dieren die als het meest kwetsbaar worden beschouwd, dus u zult op hun gezondheid moeten letten terwijl u op zoek bent naar een geschikt tehuis.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Comments are Disabled