De kracht van het leaven

Gebruik je je kracht om mee te leven in plaats van te beheersen Kracht kan  snel zijn evenwicht verliezen

We worden allemaal geboren met 5 zintuigen. Zicht, geluid, smaak, aanraking en geur. Dat betekent dat we op elk moment veel zintuiglijke informatie moeten verwerken. Het is zeker geen toeval dat wetenschappers hebben ontdekt dat baby's in de ontwikkelingsstadia met een veel hogere mate van waarneming worden geboren dan alle volwassenen ter wereld.

Goede ironie zegt u? Groepsfout? We houden van onze wetenschap waar feiten ons trots kunnen maken! We hebben allemaal geleerd dat wetenschap belangrijk was. En we worden allemaal ertoe gebracht te geloven dat het, evenals wiskunde en geschiedenis bijvoorbeeld, ons een belangrijke factor in de wereldgemeenschap zal maken. Dat we op veel positieve manieren kunnen bijdragen.

Inderdaad, gedurende een bepaalde periode zijn we ertoe gebracht te geloven dat we op een manier met intellect konden bijdragen. En we hebben. We zijn zeer productief geweest in het realiseren van veel geweldige uitvindingen. Tegenwoordig hebben we zelfs een trekkoord om ons middel op basis van de miljarden gebeden die onze gebeden elke dag verhoord worden. Of dat zeggen ze.

Wat er ook gebeurt, hier is het grote voordeel. We hebben allemaal op elk moment veel informatie te verwerken. Geen wonder dat we ook hooggevoelig zijn. Er zijn dus een aantal dingen waar we aan moeten werken.

De grootste ontdekking van dit zeer nieuwe informatietijdperk is geweest dat alles energie is. herkenbare vorm van realiteiten, zelfs op kwantumniveau. Die helft van de realiteit die ons dagelijks leven bij elkaar houdt. En toen kwamen de realisaties dat er een hele andere wereld is dan we ooit met onze ogen zouden kunnen zien. Ik wed dat je een paar mensen kent die nauwelijks in hun eigen toekomst kunnen kijken.

En het is tijd om te verkennen. Het is tijd om erachter te komen wat er is dat wacht om ontdekt te worden. Maak je geen zorgen over enkele fragmenten van onze nog te ontwaken zelfgemaakte persoonlijkheid. Dat is heel normaal, en zeker heel menselijk. Verken het, en verken het klein of groot.

Als je je er nog niet van bewust bent dat je 5 zintuigen krachtige modules voor het verzamelen van informatie zijn, lees dan vooral de uitgebreide informatie bij tal van paranormale bevindingen, hoe gevoeligheid een van de vele paranormale vermogens is, hoe je je bewustzijn kunt ontwikkelen en een hele reeks van paranormale positieve ervaringen. Onthoud dat een generalisatie slechts een verklaring is om te verklaren dat er enkele algemene kenmerken zijn van alles in de natuur.

En dit geldt niet alleen voor mensen, maar vergelijkbaar met dieren. Wat zou betekenen dat de baby het zo veel eerder heeft gevoeld dan wij gewone stervelingen. Bovendien kunnen onze zintuigen op een specifieke manier worden getraind of geprogrammeerd. Of het kan een combinatie zijn van primaire zintuigen, zoals zien, horen, ruiken, aanraken en proeven.

Waar kwamen we vandaan? Dit is een onontkoombare vraag waar we mee te maken hebben. Wederom komen we op het juiste moment op de juiste plaats. Ik heb deze verklaring afgelegd vanwege mijn professionele persoonlijke perceptie van deze stand van zaken. Op dit moment, dat al een tijdje gezegd, en na bijna tien jaar, is deze kennismaking met onze FM-propositie van ons bestaan ​​echt niet zo gemakkelijk en zonder veel enthousiasme te onderschrijven.

De realiteit van ons bestaan ​​staat nog steeds stil, hoewel het nog niet gecorrigeerd is. We genieten van het beste van onze menselijke capaciteiten, maar blijven als een functionerende, ademende, bewuste optie om vooruitgang te boeken. Het enige dat in de staat van zijn overblijft, is hetzelfde spel spelen als waarmee we in het verleden speelden. Dat zal nooit veranderen.

That was the arrest of the big-bang in the solar system. Nobody really knows when the big bang happened, but the instruments and instruments can detect the escaping of energy from the uncreated cosmos.

True, there are some folks who believe that the earth is quite like a giant expiration time that experienced the same process as the earth is disappearing from our solar system. Some folks do believe that the earth would simply be readsfigen and then Life would be, (an emphasis on the word Life as Life is not the main topic of this article)and my reply to them is simple. If you believe that it is Energy then Life is, you will have no problem understanding this. And if it is not Energy then Life is simply an extra-dimensional body who too long ago absorbed the life giving energy of the cosmos. (A brief explanation as to the purpose of life can easily pass without unnecessary discussion and can only result to agitation. Simply we are here to continue survival while we enjoy the free-will in thinking and saying, as we go on the eternal journey. And for lack of a better attributions, to prevent confusion we shall continue to work off the energy that we create by attracting the laws of nature, of which we are a part. Which will come to a blissful end in the end, as it is destined to do).

Natuurlijk, er is geen huidige theorie die ons bestaan ​​zou toestaan.

Comments are Disabled