Hoe kies je een goede verzorger?

Als u een goede verzorger wilt, zoek dan iemand die het beste met u voor heeft. Dit is de enige manier om de beste verzorger voor uw geliefde te krijgen!

1. Er moeten relaties worden opgebouwd voordat een verzorger zijn werk effectief kan doen. Het is voor mij onmogelijk om bij uw eerste bezoek de beste zorgverlener voor uw naaste te beoordelen! We hebben het echter gehad over het vertrouwen van de verzorger voordat u overweegt hem/haar te kiezen. U moet vertrouwen hebben in de zorgverlener voordat we verder kunnen.

2. U moet de spel- en interpunctiefouten controleren om er zeker van te zijn dat ze correct zijn.

3. We kunnen beginnen met uitzoeken of er een speciale reden is waarom de verzorger nodig is. Is de persoon beperkt vanwege zijn ziekte? Komt het door een psychische stoornis?

4. We kunnen de familieleden en vrienden van de persoon vragen wie de mantelzorger voor hen zou kunnen doen. Is er iemand beschikbaar die het gezin kan gebruiken? Zijn er speciale vergunningen nodig?

5. Kunt u een zorgverlener aanbevelen met ervaring en opleiding? Dat is waar een verwijzing naar een goede oude zorgverlener van pas kan komen.

Om er zeker van te zijn dat u de juiste persoon kiest om voor uw geliefde te zorgen, moet u duidelijk zijn waarom de persoon een verzorger nodig heeft. In de meeste gevallen wordt de persoon ziek en gaat hij binnenkort naar huis. Het huis waarin hij of zij zal wonen, heeft waarschijnlijk de klok rond zorg nodig. De persoon kan de bezoeken niet bijhouden, of het avondeten, winkelen en boodschappen doen.

Neem contact op met uw plaatselijke gezondheidsafdeling om erachter te komen welke ziekten of aandoeningen in aanmerking komen voor thuiszorg. Vraag een lijst aan van de zorgverleners die bevoegd zijn om voor uw familielid te zorgen.

6. Controleer het rijbewijs en eventuele andere overheidsdocumenten met betrekking tot de persoonlijke verzorging.

7. Thuiszorgverleners mogen na afspraak slechts acht uur werken. Zorg er daarom voor dat u een secundaire of spoedeisende verzorger beschikbaar heeft om gedurende de acht uur bij uw geliefde te blijven.

8. De thuisverzorger dient te zijn geregistreerd en opgeleid.

9. Er dienen minimaal drie personen, inclusief de primaire verzorger, beschikbaar te zijn voor de overnachting.

10. Mag de thuisverzorger de patiënt naar huis rijden?

11. De thuisverzorger moet toestemming hebben van de politie.

12. Andere overwegingen

Thuiszorgverleners kunnen niet tussen patiënten rijden. U moet een aanmaning krijgen van de arts van de patiënt waarin staat dat slechts één zorgverlener de patiënt mag besturen tijdens de behandeling. De thuisverzorger mag de eerste twee uur na aankomst van de patiënt niet met de patiënt rijden.

U dient te controleren of de thuisverzorger een hoger dan gemiddelde bloeddruk heeft. Thuiszorgverleners mogen niet geassocieerd worden met alcoholisten of drugsverslaafden.

U moet de thuisverzorger vóór de behandeling ontmoeten, zodat u eventuele misvattingen kunt wegnemen en de veiligheid van de patiënt kunt garanderen.

13. Onthoud dat dit een levensveranderende situatie is. Tijdens de behandeling zullen niet alle patiënten de extreme veranderingen in hun leven kunnen verdragen. Degenen van wie de tolerantie mogelijk verminderd is, worden tijdens de behandeling het beste geholpen door een verpleegster of therapeut die kan zitten terwijl u en de patiënt zich behaaglijk voelen in het heerlijke comfort van de spa. Er moet ten minste een verzorger de patiënt vergezellen tijdens het braken of bukken over de gootsteen.

14. Sommige mensen cuffen hun eigen overtollige vloeistoffen, terwijl anderen dat niet doen.

15. Sommige patiënten zijn allergisch voor de chemicaliën die in dermale vullers worden gebruikt. De ergste reacties zijn krampen en jeuk. Neem in geval van een dergelijke herdosering contact op met uw oogarts en vraag om de behandeling stop te zetten.

Comments are Disabled