Kristallen en kristallen

Helderglazen Beeldjes

Veel mensen op deze prachtige planeet van ons gebruiken kristallen in hun dagelijkse routine. Degenen die kristallen gebruiken om hun eigen energieën te helen en te versterken, zijn dol geworden op 'de energie' en hoe deze op verschillende frequenties beweegt, waardoor de gebruiker de trillingen kan veranderen, aangezien die verandering in frequentie de toon van de stenen verandert. Dan zijn er andere mensen die vinden dat 'de fysieke' wereld niet veel verschil maakt voor hun gebruik van kristallen, en ze vinden het gemakkelijker om kristalstenen te gebruiken. Misschien is de trillingsfrequentie die door de steen wordt gebruikt gemakkelijker voordat deze in de hand.

Het dragen van kristallen is een ander zeer langzaam proces. Een kristal dragen klinkt een beetje moeilijk, vooral als we jong zijn. We zijn immers 'gevouwen' in het lichaam en in het 'Graf' van de aarde en weg van het licht van positieve energieën. Het is gepast om met het mineraalkristal te beginnen, aangezien dit het meest geblokkeerde, trage kristal van de vier is. Als je een kristal niet kunt gebruiken dat al ouder is dan drie maanden, en je weet niet zeker welk type de juiste 'gevoelssteen' voor je is op dit moment in je leven, is dit een goede gelegenheid om erachter te komen en is vergelijking belangrijk – het is altijd goed om te weten en een vergelijkingsdagboek lang bij te houden!

Het komt inderdaad zelden voor dat iemand die regenereert Wilskracht verlevendigd wordt met kristallen, omdat het iets van een 'slanke' drang is, die nodig kan zijn om je eigen persoonlijke 'pizzeria' te bereiken en sommigen die misschien niet het gevoel hebben dat ze zichzelf uitdrukken dat wil zeggen een keer als een spirituele gave, en een keer als een persoonlijk verlangen. Maar het is in feite mogelijk voor jou om jezelf gevuld te voelen met kristalenergie wanneer je ervoor kiest om geen kristal te gebruiken, wat inhoudt dat 'jij' de controle heeft over de energetische frequentie die je gebruikt, jij bent het altijd die de energie verliest! Degenen die een kristal 'gebruiken' om spirituele of helende redenen, hebben de frequentie onder controle door die keuze te maken, terwijl degenen voor wie kristalenergie zou 'afslanken' daar terechtkwamen via de omgeving of via een ijsknelpunt. Vandaar, je hebt de mogelijkheid om vanuit een energetische blokkade of impasse in balans te komen en energie te gebruiken waarvan je niet wist dat je die had! De aard van het kristal zelf zal je eigen persoonlijke balans beïnvloeden, dus als je een persoonlijkheid bent met een inherent probleem waarvoor je een manier wilt vinden om jezelf te bevrijden, werk dan met enkele kristallen om een ​​balans te vinden die je in balans brengt met wat u voor uw vraag wilt gebruiken.

Er zijn verschillende oefeningen om deze rijkdom van het leven te testen, dat zoveel meer is dan de wereld van kristallen en edelstenen die we hier bij I Am light Empowerment bestuderen. Het openen van het kruinchakra (kruinchakra bevindt zich aan de bovenkant van het hoofd), door het balanceren van een onbalans tussen het fysieke en het energetische lichaam, is een fysieke test. Als je in staat zou zijn om de chakra in balans te brengen, dan wordt je eigen begrip van deze stroom getest en zul je bekrachtigd en bekrachtigd worden op de vele verschillende niveaus van je eigen bewustzijn. Als je diep verdrietig of gekwetst bent door een bepaalde gebeurtenis uit het verleden, kan het zich op een diep energetisch niveau manifesteren. Maar als je je gevoelens loslaat, kun je de gevoelens uiten en ze een andere richting geven aan de ego-geest die de bron kan zijn van hun gevoelskracht.

Vaak gaan mensen de strijd van andere mensen aan via hun gekroonde chakra's (chakra's zijn de verschillende energiecentra in het lichaam). Doordat we via de kruinchakra's het emotionele welzijn van anderen raken, zijn we in staat om de emotionele blokkades die zich hebben vermomd te helen. Zoveel mensen blijven verlangen naar antwoorden en ze zijn misschien al een hele tijd op zoek naar datzelfde antwoord op heel verschillende niveaus. Het gaat niet alleen om het genezen van rouw of het rouwen van een verlies, het gaat om het oplossen van het probleem, zodat we het probleem ervan in de eerste plaats kunnen oplossen. Als we de blokkades hadden kunnen helen die de pijn van verdriet of de frustratie van een verlies hebben gevangen, zou het ergens in het verleden zijn opgedoken. Het is het vinden van datgene dat het probleem verving dat het verdriet en de woede veroorzaakte.

Het is dus ook cruciaal om anderen te genezen, de lessen van empathie te leren en anders te luisteren – voor degenen die luisterdeficiënties hebben gehad, weten waarschijnlijk niet dat ze op een veel dieper niveau naar zichzelf hebben geluisterd, en behoefte hebben aan groei. Dus toch hebben ze ook een aspect van het zelf begraven dat is om te leren luisteren naar en afgestemd te ontvangen op mensen in plaats van te luisteren naar hun behoeften. Deze gebrekkige uiterlijke zelf!

Comments are Disabled