LifeCoach

Vrouw En Man Met Een Discussie Zittend Op Trappen

Wanneer u op zoek bent naar een life coach kan het zijn dat u een life coach nodig heeft of dat u gewoon levensinformatie nodig heeft. In beide gevallen wordt de informatie persoonlijk of via e-mail, telefoon of pakket geleverd, in een gemakkelijk te lezen formaat. Coaching programma's kunnen zo kort zijn als een alinea of zo lang als een boek.

Life coaching programma's kunnen worden gebruikt om doelen te stellen die realistisch moeten zijn om ze te kunnen bereiken. Bij het stellen van doelen is het belangrijk te bepalen wat iedereen krijgt toegewezen en wat ook de doelen van anderen zullen zijn. Bijvoorbeeld, als je een tiener bent die naar de universiteit gaat, kan je doel zijn om harder te studeren of om meer seks te hebben. Als je getrouwd bent, kan je doel zijn om meer tijd met je echtgenoot door te brengen. Als u en uw partner verschillende banen hebben, kunnen uw doelen zijn om gedurende de dag verschillende delen van uw lichaam te trainen.

Life coaching doelen moeten meetbaar zijn en het belangrijkste, wat zijn de resultaten waar je naar op zoek bent? Als je een doel probeert te stellen, moet je jezelf afvragen hoe die resultaten eruit zullen zien. Bijvoorbeeld, probeer je een doel te stellen om gewicht te verliezen? U kunt proberen lichaamsvet, tailleomvang, armvet of hoe uw kleren zitten te meten. Door deze resultaten te monitoren, kunt u zien hoe deze doelen u meer of minder gezond zullen maken.

Door deze doelen schriftelijk vast te leggen, kunt u een tijdschema opstellen voor wanneer u verwacht deze resultaten te bereiken. Om je te blijven concentreren op je doelen, moeten doelen worden geschreven in de tegenwoordige tijd, dus doelen schrijven vergezeld van een actieplan. Een doel voor afvallen zou bijvoorbeeld kunnen luiden: "Ik verwacht tegen 1 oktober 60 kilo af te vallen."

De volgende stap in het schrijven van doelen is het stellen van een tijdslimiet voor het bereiken van deze doelen. Dit is belangrijk, want als we een tijdslimiet stellen, doen we een belofte aan jezelf; we doen geen belofte aan iemand anders. Het is dus belangrijk dat je tijdslimiet redelijk is. Als je doel is om 60 pond af te vallen voor 1 oktober, zal je tijdslimiet gericht zijn op het verliezen van slechts 60 pond. Als uw doel is om 30 pond af te vallen voor 1 oktober, dan zal uw tijdslimiet gericht zijn op het verliezen van 30 pond.

Zodra u uw doel hebt beoordeeld aan de hand van uw doelrichtlijnen, zult u een beter idee hebben van wat u moet doen. Zorg ervoor dat u zowel uw korte- als langetermijndoelen opschrijft. Zodra je je korte termijn doelen hebt ingevuld, zal het makkelijker zijn om te bepalen wat je lange termijn doel zal zijn.

zand in je leven, het maakt plaats voor verandering. Laat zandzakken je kracht niet uitputten. Verandering zal niet van de ene op de andere dag komen, maar met de juiste combinatie van focus en toewijding, kan het worden bereikt. Net zoals er niet veel mensen zijn die afvallen door op dieet te gaan, zijn er wel genoeg mensen die afvallen met een gedisciplineerd afslankplan. Het enige verschil is dat wanneer u uw calorieën vermindert, maar niet door alle vetten en suikers te schrappen, u geleidelijk zult afvallen. Als je de hele dag op dieet zou gaan, zou je tussen de 1 en 2 pond per uur afvallen. Als u echter de hele nacht door zou diëten, zou u tot 5 pond per uur afvallen. Hoewel u het in het begin dus erg moeilijk zult vinden om uw doelen te halen, zult u door de geleidelijke vermindering van het aantal calorieën over een bepaalde periode uw langetermijndoelen halen en zelfs overtreffen.

Om te slagen zult u consequent moeten zijn in uw trainingen en uw voedingsprogramma. Nadat u uw doelen hebt bereikt, moet u volhardend blijven en uw doelen blijven bereiken door vast te houden aan uw levensstijl van gezond eten en lichamelijke activiteiten, evenals aan uw nieuwe trainingsroutine. Zoals bij elke inspanning in het leven, als je leert om je doelen op te schrijven en je eetplan nauwlettend in de gaten te houden, verklein je de kans op mislukking. Als je eerlijk bent tegenover jezelf, zul je beseffen dat dit ook een spirituele reis is. De concepten van fitness en voeding zullen geen vreemde begrippen voor u zijn.

Als u klaar bent om uw zoektocht naar uw doelen te beginnen, of het nu gezonder of gewoon fitter, contact op met een personal trainer of fitness instructeur om een nutritioneel dieet en workout plan te ontwerpen. Raadplegen van iemand die is een gecertificeerde Personal Trainer kan u helpen formuleren realistisch en gezond dieet suggesties die u zullen helpen uw doelen te bereiken. De dagen van fad diëten zijn al lang voorbij, dus in plaats van gebruik te maken van fad diëten of crash diëten kunt u blijvende gewichtsverlies resultaten bereiken door simpelweg uzelf te leren wat een gezond dieet is. Het begrijpen van de verschillen tussen onze lichamen zal u helpen het vet te verliezen, maar het zal u niet fit maken.

Comments are Disabled