Orthomoleculair

Yoga, Strength, Woman, Balance, Balancing, Fit, Fitness

klagers zeggen vaak dat hun gezondheid niet te handhaven is naarmate ze ouder worden, en dat ze uitgeput zijn aan het einde van hun werkzame leven. De waarheid is dat naarmate je ouder wordt, je wat spiermassa kunt verliezen en het aantal uren dat je slaapt kan afnemen, maar het lichaam heeft veel meer middelen dan toen je een kind was.

De spieren in je lichaam zijn specialisten die het helpen te functioneren en als ze wat van hun kracht hebben verloren, zullen ze je dat laten weten. Ze laten je vaak weten hoe ze zich voelen, bijvoorbeeld als je merkt dat je knie zwak lijkt of als je moeite hebt met lopen.

Are you becoming Orthomoleculair ?

Als u strak wordt en dit langzaam uw gezondheid aantast, verliest u mogelijk uw spierspanning. De meeste mensen hebben een slappe spierspanning, maar ze weten het niet. Ze hebben zichzelf getraind om altijd sterke en strakke spieren te hebben, en dit wordt een probleem. Na verloop van tijd raken de spieren in uw lichaam in onbruik en dit kan leiden tot problemen zoals osteoporose. U denkt misschien dat u osteoporose heeft, maar in feite werkt u eraan en weet u het niet eens.

Mensen kunnen het zich vaak veroorloven om spiermassa te verliezen, maar dit gebeurt niet met opzet, het is grotendeels een gevolg van je moderne levensstijl. Je lichaam moet gewend zijn aan een andere manier van leven, waar je veel onderweg bent en altijd aan het werk bent. Dit betekent dat je geen tijd hebt om te sporten. Als gevolg hiervan moet uw dieet veranderen, en het moet iets zijn dat u zich kunt veroorloven. Als dat niet zo is, dan is de oplossing vrij eenvoudig, ga sporten! Een simpele oefening om je weer op het goede spoor te krijgen is het heffen van gewichten, het kan zo simpel zijn als het vasthouden van lichte gewichten in je handen, zoals een paar dumbbells. Het kan veel moeilijker zijn dan het klinkt. Als je besluit om gewichten op te heffen, dan heb je degelijke fitnessapparatuur voor thuis nodig, zoals een bank en een optrekstang.

Wat je thuis optilt, kan net zo belangrijk zijn als de gewichten die je gebruikt als je naar de sportschool gaat. Als je anders wilt zijn, moet je wat je thuis doet integreren met wat je doet in de sportschool, er is geen reden anders zijn.

Dus nu bent u uitgerust met een deel van de basiskennis over hoe u moet trainen en bent u klaar om te gaan trainen.

Comments are Disabled