wheelchair 11

oude vrouw met rollator in het park - rollator  stockfoto's en -beelden

Het moderne leven heeft ook zijn beste en slechtste gezien. Velen van ons vertrouwen op onze mobiliteitshulpmiddelen om onze dagelijkse routines door te komen. Er zijn echter momenten waarop vertrouwen op een machine als een rollator gewoon niet mogelijk is. Voor die mensen, die niet op deze apparaten kunnen vertrouwen, is er een ander alternatief. Voor wie zich extra moet inspannen om zich te verplaatsen, is er een rolstoel beschikbaar. Een van de beste manieren om te testen of u voldoende fit bent om met een rolstoel om te gaan, is door uw arts te vragen of u fysiek fit genoeg bent om er een te hanteren. Zonder een duidelijk beeld van wat u precies aankunt, kunt u dit apparaat uiteindelijk gebruiken op een manier die schade kan veroorzaken in plaats van u te helpen. Een van de meest geprezen lijnen van mobiliteitshulpmiddelen die momenteel op de markt is, is de Mate 11 rollator. Als je nog nooit van de Mate 11 hebt gehoord, je bent niet alleen. Er zijn zelfs veel rollators die niet onder de indruk zullen zijn van uw prestaties.

De Mate 11 mag dan een lichtgewicht zijn, hij is niet klein om te hanteren. De transporteerbaarheid is ook een pluspunt voor degenen die niet veel ruimte in huis hebben. De grootte van dit apparaat, 9 inch lang, 5 inch breed en 4 inch hoog, maakt het niet kleiner dan andere, meer traditionele trapliften. Veel van het goede zal waarschijnlijk al worden gevoeld door de Mate 11, vanwege zijn aanzienlijke voordelen en mooie robuustheid. De enige instellingsopties om de Mate 11 te bedienen, zijn volledig automatisch, met drukknoppen of met een joystick. Welke optie u ook kiest, het apparaat is binnen enkele minuten klaar.

De enige initiële kosten die u bij de Mate 11 tegenkomt, zijn in feite het prijskaartje. Natuurlijk kunt u meer uitgeven als u besluit een ander apparaat te kopen, maar de extra kosten zijn het zeker niet waard. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een ​​meerprijs te betalen voor een waterdicht en regenbestendig ontwerp, voor wat extra voordelen.

Het is erg belangrijk om uw arts om advies te vragen wanneer u overweegt een rollator te gebruiken. Zorg ervoor dat u mentaal competent bent en weet hoe u dit apparaat moet gebruiken met de juiste instellingen voor uw fitnessdoelen.

Comments are Disabled